miércoles, 11 de agosto de 2010

TAKAYAMA II

Avui ens aixequem d’hora, volem anar al “mercadillo” de la part antiga de la ciutat abans de marxar cap a Kanazawa, següent parada del nostre camí.

Primer anem a l’estació a veure si podem canviar els billets i marxar una mica més tard, així aprofitem el dia a Kanazawa. Això del JR Pass és genial.

Al arribar a l’estació, es posa a ploure... decidim no canviar billets!!!
Quan arribem al mercadillo, surt el sol... decidim canviar billets!!!
Tornem a l’estació, torna a ploure... decidim canviar billets!!! I decidim comprar un micro paraigües!!! (és igual, ens mullarem, jaja!!!

Tornant de l’estació hem comprat una “nina” japonesa que a la Roser li feia molta il.lusió. La va veure el primer dia i no haviem tornat a trobar la botiga...bufff!! si no la trobem la botiga, li dóna un “jamacuco”, jaja. La veritat, és molt mona, la posarem a casa i així donarà la benvinguda a tothom.

Visitem el mercat, ple de menjar que no sabem que és. A mi, moltes merdetes de menjar d’aquí em recorden a les que menjo a Xina, o les que trobo als supers de Xina. Provem algun pinxito, alguna “galeta”... res espectacular, res per recordar per l’història. Pot ser hem menjat cua de gos o peus de llagosta i no ens hem enterat...jaja

Ruxi mirant cosetes al mercat... que estarà pensant? segur que vol comprar algun regalet!!!



Arreglant la paradeta de flors.




Ruxi al mercat!



Després donem una volteta de nou per la part antiga del poble. Ahir vam ser-hi poca estona... Algunes fotos:



A la part més alta del poble hi ha un circuit de temples i cementiris que visitem. És maco.


Aquí podeu veure un tocant la campana a un d'aquests temples... creiem que estava cridant
"- A comeeeeeeer!!!"
jaja
I marxem cap a l’estació de tren. Marxem de Takayama, ens ha agradat molt. Ara, 90min + 90min de tren i arribarem a Kanazawa.

Ja us explicarem que tal,

Ruxi i Vic